Medewerkers

Onze medewerkers zijn:

Ron Ruijter,
Maaike van der Holst,
Arjan Smit,
Annelies Beschoor Plug,
Marieke Moleveld,
Jaap Verbruggen,
Nienke Hoogervorst,

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega. Wil jij een leuke baan als fysiotherapeut in een gezellige praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Per direct is er voor 12 uur per week een vacature voor een algemeen fysiotherapeut in ons team. Een specialisatie is hierbij geen vereiste.

Wij zijn een praktijk die al meer dan 40 jaar bestaat in de wijk Bornholm in Hoofddorp. Wij hebben meerdere specialisaties binnen de fysiotherapie in huis, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemtherapie en arbeidsfysiotherapie. Je werkt samen met 7 collega fysiotherapeuten, een administratief medewerkster en een leefstijlcoach.

Wij bieden je afwisselende werkzaamheden, die bestaan uit het behandelen van patiënten in de praktijk, aan huis en in de oefenzaal.  Naast onze hoofdlocatie hebben wij nog 2 andere locaties, waar jij ook zou kunnen worden ingezet. In onze vestiging aan de Hoofdvaart werken wij binnen een sportschool en maken wij gebruik van al hun faciliteiten.

Binnen de praktijk vinden wij de ontwikkeling van de fysiotherapeuten belangrijk. Hiervoor bieden wij mogelijkheden om te werken aan een specialisatie of aandachtsgebied, zodat je kan werken aan een ‘eigen stukje’ binnen de praktijk en het team. Mocht hierdoor blijken dat er een toename komt in de patiënten instroom, zouden uren in de toekomst mogelijk kunnen worden uitgebreid.

Kijk voor de vacaturedetails ook op: