Kwaliteit

Het PMC Skagerrak is opgenomen in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), hetgeen betekent dat de praktijk aan alle kwaliteitseisen voldoet die de KNGF als beroepsorganisatie stelt en waarborgt.
De Fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het kwaliteitsregister wat garant staat dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoen, werken volgens de richtlijnen van het KNGF en de laatste, wetenschappelijke onderbouwde behandelmethoden.
Het PMC Skagerrak streeft naar professionele kwaliteit, maar is bovenal een dienstverlenende organisatie die de cliënt met zijn klachten en/of problemen voorop stelt.
In een praktijk met een open ontspannen sfeer, waar een hecht en gezellig team fysiotherapeuten volop ruimte maakt voor sociaal- en emotioneel-intermensenlijk contact, voelt de bezoeker zich gauw thuis.
Geen afstandelijke witte jassen of zakelijke behandelcabines, maar een laagdrempelige omgeving waar op gelijk niveau in positiviteit gewerkt wordt aan spoedig herstel.

Integriteit is een sleutelwoord in het PMC Skagerrak; we doen wat we beloven.

Hoe kunt u als cliënt zien dat een fysiotherapiepraktijk kwaliteitszorg levert?
Diverse zorgverzekeraars hebben hiervoor trajecten ontwikkeld, waarbij de praktijk aan een keuring wordt onderworpen. Een onafhankelijke organisatie komt inspecteren of de praktijk aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar voldoet. Wanneer wordt voldaan, wordt er een keurmerk aan de praktijk gegeven.

U kunt hier meer over lezen op deze site.