Medewerkers

Marieke Moleveld

Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 1997 en werkzaam bij ons sinds 1998. Zij is werkzaam op de locatie Skagerrak op dinsdagmiddag, woensdag en donderdagmiddag. Op de dinsdag- en donderdagochtend is zij werkzaam op de locatie Hoofdvaart.

Nadat zij in 1997 is afgestudeerd heeft zij een jaar in Zuid-Duitsland gewerkt. Weer terug in Nederland is ze gelijk bij de praktijk komen werken. Dit is haar zo goed bevallen dat ze er nog steeds werkt.

In het jaar 2000 heeft Marieke samen met Arjan het Medisch Verantwoord Bewegen opgezet in de sportschool van Jeroen Maas Sports Company.

Haar visie op het werk: “Het mooie is dat je mensen op weg helpt om het verder weer zelf te kunnen doen. Dit is een goede ontwikkeling geweest in het werk van de fysiotherapeut.”

Haar uitdagingen van het werk liggen bij:

  • de ontwikkeling die mensen doormaken om zelf weer dingen te doen;
  • oncologie. Deze patiëntengroep heeft veel meegemaakt. Voor deze groep kan Marieke veel betekenen door de juiste tools aan te bieden om mensen weer zelfredzaam te maken;
  • mensen die willen vechten om weer zelfstandig te worden.

Bijzonderheid in haar carrière:

Marieke heeft in het verleden als verpleegkundige gewerkt in het AMC ziekenhuis op de afdeling cardiologie gewerkt. Hier liggen haar roots in de gezondheidszorg.

Specialisaties/aandachtsgebieden:

BIG-nummer: 19006866804

Medisch verantwoord bewegen

PMC-Skagerrak
fysio@pmc-skagerrak.nl
tel: 023-5622449
Skagerrak 330 2133 DX Hoofddorp

Site ontworpen en ontwikkeld door Iris van der Veen