Fysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie

Gericht werken aan de inzetbaarheid en vitaliteit van mensen

Onze praktijk maakt onderdeel uit van het Belife-netwerk, bestaande uit ca. 140 centra. Belife, ooit gestart als Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf.

Maaike van der Holst en Jaap Verbruggen zijn de arbeidsfysiotherapeuten en adviseurs arbeid en inzetbaarheid binnen het PMC Skagerrak.

Investeren in uw mensen

Op individueel- en teamniveau begeleiden onze professionals uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie- en preventieprocessen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit.

Met onze (gezondheids)programma’s investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren u op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement

Door een vernieuwende en praktische aanpak is Belife ook uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen.

Ga naar https://belife.nl/ voor meer informatie.

Als praktijk zijn wij werkzaam als zorgverlener voor het VGZ-IZA Bedrijfszorgpakket in deze regio.

PMC-Skagerrak
fysio@pmc-skagerrak.nl
tel: 023-5622449
Skagerrak 330 2133 DX Hoofddorp

Site ontworpen en ontwikkeld door Iris van der Veen