Medewerkers

Arjan Smit

Arjan is afgestudeerd in 1991 aan de Hogeschool van Amsterdam en werkzaam bij ons sinds 1998. Hij is werkzaam op de locatie Skagerrak op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

In 1998 is hij begonnen als fysio/manueel therapeut en twaalf jaar later, in 2010, is hij lid van de maatschap geworden.

In het jaar 2000 heeft Arjan samen met Marieke het Medisch Verantwoord Bewegen opgezet in de sportschool bij Jeroen Maas Sports Company. Inmiddels is dit een bekend onderdeel van de praktijk geworden. Arjan zelf werkt niet meer in de sportschool. Dit is overgenomen door andere collega’s binnen de praktijk.
Sinds 2015 is hij werkzaam als gespecialiseerd therapeut voor het Chronisch Zorgnetwerk en begeleidt hij mensen met Claudicatio Intermittens (etalagebenen).

Zijn visie op het werk: “Wij zijn net een katalysator, de mensen komen naar ons toe en willen gebruik maken van onze expertise om de tools te ontvangen om verder te kunnen gaan in hun leven.”

Voor Arjan zijn dit de uitdagingen van zijn werk:

  • het persoonlijk contact met de mensen;
  • nek-, schouder- en hoofdpijnklachten;
  • begeleiding bij Claudicatio Intermittens.

Bijzonderheid in zijn carrière:

Buiten de werkzaamheden binnen onze praktijk is hij de fysiotherapeut van de heren jeugdselectie waterpolo. Dit doet hij twee dagen per week voor Zwem- en Poloclub Haarlemmermeer (ZPCH).

Specialisaties/aandachtsgebieden:

Master Manuele Therapie

BIG-nummer: 19035042804

PMC-Skagerrak
fysio@pmc-skagerrak.nl
tel: 023-5622449
Skagerrak 330 2133 DX Hoofddorp

Site ontworpen en ontwikkeld door Iris van der Veen