Medewerkers

Nienke Hoogervorst

Zij is in 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is ook sinds dat jaar werkzaam bij de praktijk. Op maandag en woensdag is zij werkzaam op de locatie Skagerrak en op dinsdag en donderdag op locatie de Hoofdvaart.

Nienke heeft zich gespecialiseerd in de sportfysiotherapie, dry needling en orthopedische aandoeningen. Door middel van oefentherapie en sportrevalidatie helpt ze haar sporters van de blessures af om weer te kunnen presteren op wedstrijdniveau.

Nienke heeft de opleiding “Kinderorthopedie voor Fysiotherapeuten” succesvol afgerond. Zij is dé aangewezen persoon om kinderen met orthopedische klachten te begeleiden in hun herstel.

Nienke heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het Medisch Verantwoord Bewegen. Ook heeft ze de behandeling middels dry needling geïntroduceerd binnen de praktijk.

Haar visie is: “Sporters, patiënten (jonge professionals) begeleiden naar hun doelen en een bijdrage leveren aan gedragsverandering om de fysieke en mentale belastbaarheid in balans te brengen.

Bijzonderheid in haar carrière:

Ze heeft haar ervaring in de sportwereld opgedaan bij AFC Ajax en FC Internationale (Inter Milan). Naast haar werkzaamheden in de praktijk is zij gastdocent op de Hogeschool van Amsterdam.

Specialisaties/aandachtsgebieden:

BIG-nummer: 59909010204

Medisch verantwoord bewegen

PMC-Skagerrak
fysio@pmc-skagerrak.nl
tel: 023-5622449
Skagerrak 330 2133 DX Hoofddorp

Site ontworpen en ontwikkeld door Iris van der Veen