Medewerkers

Pauline Tromp

Pauline stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Pauline Tromp en vanaf december 2023 als zelfstandig leefstijlcoach werkzaam bij PMC Skagerrak.

Na afronding van mijn studie Bedrijfseconomie aan de HES in Rotterdam ben ik 22 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven in diverse functies. De laatste 14 jaar als communicatieadviseur. In 2022 besloot ik het roer om te gooien en heb ik de post-HBO opleiding Leefstijlcoach aan de Leefstijlcoach Academy (Brickhouse Academy) in 2023 afgerond.
Als gecertificeerd leefstijlcoach, aangesloten bij het Beroepsregister Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), coach ik mensen individueel. Daarnaast begeleid ik mensen die in aanmerking komen voor de Gecombineerde Leefstijlinterventie met het tweejarige CooL-programma. Ik heb hiervoor de CooL- Licentie.

Het CooL-traject draait om zelf meer regie te krijgen op je leefstijl, om een gezonde(re) leefstijl te ontdekken die bij je past. Niet voor eventjes maar het liefst een leven lang. Niet door een gezondheidsfanaat te worden, maar door in kleine stapjes dagelijks bewust gezondere keuzes te maken voelen mensen zich gezonder, energieker en gaan lichamelijk en mentaal beter in hun vel zitten. Het goede nieuws is dat we zelf aan het roer staan. We hebben zelf invloed op een aantal leefstijlfactoren, die voor een groot deel onze gezondheid bepalen en zelfs kunnen verbeteren. Dit zijn de zogeheten BRAVO-factoren. We maken keuzes op het gebied van “Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning (zoals minder stress ervaren, betere nachtrust, meer zingeving)”.
Tijdens het coachingstraject kijken we samen naar wat voor jou de juiste balans is tussen gezonde voeding, beweging en ontspanning.

Mijn inspiratie: “Je hoeft je leven niet op je kop te zetten om gezond te leven. Dat vind ik het inspirerende en positieve van de gewoontes van de mensen die wonen in de “BLUE ZONES”. Het zit hem vaak in alledaagse veranderingen.”

Aanmelden voor de gecombineerde leefstijlinterventie CooL
Om aan het CooL-traject deel te nemen is een verwijzing van de huisarts nodig. Na deze verwijzing neem ik contact met je op om te bespreken of CooL passend is.

Weten wanneer de volgende groep gaat starten? Kijk dan op COOL gecombineerde leefstijlinterventie – BLUE LeefstijlCoaching

Voor vragen ben ik bereikbaar op:
M: 06-254 348 35
E: pauline@pmc-skagerrak.nl
www.blueleefstijlcoaching.nl

PMC-Skagerrak
fysio@pmc-skagerrak.nl
tel: 023-5622449
Skagerrak 330 2133 DX Hoofddorp

Site ontworpen en ontwikkeld door Iris van der Veen