Medewerkers

Maaike van der Holst

Zij is afgestudeerd in 2000 aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft hier in de praktijk haar eindstage gelopen in 1999. Een jaar later is ze begonnen met waarnemingen en vervolgens kon ze blijven werken in vaste dienst.  Zij is werkzaam op de locatie Skagerrak op de maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Onze praktijk is sinds 2002 aangesloten bij Belife en via deze organisatie heeft Maaike de opleiding tot arbeidsfysiotherapeut gevolgd. In 2010 heeft ze nog de opleiding voor een tweede specialisatie gedaan: oedeemtherapie.

Het bijzondere aan haar carrière bij de praktijk is dat ze is begonnen als stagiaire, vervolgens heeft ze gewerkt als waarnemer, waarna ze is aangenomen als fysiotherapeute. Na 10 jaar werken werd ze één van de maatschapsleden.
in het verleden is zij actief geweest in het bestuur van Regionaal Genootschap Fysiotherapie Amstel-, Meerlanden en Amsterdam (RGF AMA) en in het bestuur van de Samenwerkende Fysiotherapeuten Haarlemmermeer (SFH).

Haar visie op het werk: “Het is een dynamisch vak wat steeds in ontwikkeling is, om uiteindelijk de kwalitatief beste zorg voor de patiënt te kunnen leveren.”

Voor Maaike is de uitdaging van het werk:

  • veel variatie in de dagen, door de verschillende specialisaties en diverse functies binnen en buiten de praktijk, wat het nooit saai maakt. Op de maandagen is zij bijvoorbeeld werkzaam als arbeidsfysiotherapeut binnen het distributiecentrum van Etos in Beverwijk, waar zij de medewerkers begeleid op het gebied van de fysieke gezondheid en de inzetbaarheid op de werkvloer.

Bijzonderheid in haar carrière:

Zij is veelzijdig inzetbaar binnen de praktijk en heeft veel variatie in haar werkzaamheden door de 2 zeer verschillende specialisaties.

Specialisaties/aandachtsgebieden:

BIG-nummer: 29053154804

Arbeidsfysiotherapeut

PMC-Skagerrak
fysio@pmc-skagerrak.nl
tel: 023-5622449
Skagerrak 330 2133 DX Hoofddorp

Site ontworpen en ontwikkeld door Iris van der Veen